Jurnalul unei curve de la Hollywood

joi, 21 martie 2013

Draga Jurnalule





Ah,jos langa patul meu e o sticla de Jack goala si un oahar asemeni ei,gol.Si langa e o scrumiera cu vre-o lingura jumate de scum in ea,pe care mai mult ca sigur ca o sa-l vars pe covor  cand o sa ma dau jos din pat.Dar mai tarziu.Stau acum prea bine,aici unde e moale si cald ,unde incepe sa ma lase pasta la pixu’ asta  cretin pe care il folosesc de mult sa scriu in tine si stiu ca as putea sa folosesc alt pix,ba nu ! as putea folosii mai multe pixuri.Pixuri colorate.Si sclipici.Dar sa fim seriosi,nu-s asa excentrica sa te decorez ca pe o curva (haha!) si sa te fut cu abtibilduri sau desene,pentru ca,oricum,nimeni nu te citeste inafara de mine.Defapt,pot permit sa fac si greseli gramaticale.Uite: PAUL.Vezi? Am scris „pula”cresit.Mda,e singurul cuvant pe care nu-l pot gresi,totusi,il „folosesc” zilnic.
      In fine,treaba e simpla.Stiu.Stiu ce vrei.Vrei sa stii cum a fost.Dar.Sa rezum totul la un singur  lucru,adica cum abisnuieste Vanda (my BFF,ti-o amintesti?) sa spuna: „si cu pula-n cur,si cu sufletu-n rai”.Adica Max e genul de tip care se are cu puna-n cur (metaforic,tipu nu-i gay) dar si cu sufletu’la Dumnezeu.Nu se poate.Cu alte cuvinte Max le vrea pe toate.Max le are pe toate.Are talent,are bani,are o casa stabila (ma rog,casa lu’ Vanda) are fani,faima,bautura la discretie...Are SUFLET.Cine ar fi crezut ca el,Max Stevens,chitarist la Raven’s Symphony (asta-i trupa Vandei) ar avea vre-un interes sentimental pentru o tarfa amarata ca mine.Te rog! Are zeci ca mine (si mai bune) la degetul mic.
      „Sa sti ca te plac,cuvo.Te plac fiindca n-ai suflet de curva.Esti...diferita de tot ce am vazut inainte.” mi-a zis.
     Bause destul in noaptea aia.Poate se imbatase sau poate ma imbatasem eu fiindca am rosit a dracu.Mai ales cand m-a luat de mana.
                                                                                         

Un comentariu: